Ons Gedurfd Programma

Durf! brengt mensen samen voor wie het algemeen belang voorop staat en die van daaruit ook beslissingen willen nemen. Mensen die weten wat er leeft bij de inwoners, die keuzes durven maken en daarover ook verantwoording afleggen. Mensen die bereid zijn open te communiceren over het beleid en samen te werken met het maatschappelijk middenveld. Kortom, enthousiaste mensen met een visie, die zich willen engageren om beleid te voeren in Wijnegem.

Durf! wil een warm en leefbaar Wijnegem waar het voor iedereen goed om wonen is, met een bestuur dat ver vooruit kijkt en een beleid voert samen met de inwoners.

Durf! kiest voor een bruisend Wijnegem dat mensen, buurten en verenigingen samenbrengt en ondersteunt; voor een dorpskom op mensenmaat met ruimte voor winkelen, ontmoeting, een gezellige babbel, een feest.

Durf! kiest voor een duurzaam beleid. We streven naar welvaart en welzijn voor de inwoners, maar zo dat ook onze kinderen en kleinkinderen daarvan nog kunnen genieten. Dit solidair beleid besteedt aandacht aan alle aspecten van het leven; jongeren en ouderen, milieu en tewerkstelling, veiligheid en wonen.

Download hier ons volledige verkiezingsprogramma 2013-2018 (PDF / 1,09MB).